This Is The End

Na Meet the Spartans hebben we weinig parodiefilms meer gezien. This is the End is er eindelijk weer een, een parodie op de vele rampenfilms die de bioscopen tegenwoordig teisteren. Seth Rogen was verantwoordelijk voor de film en dat is duidelijk te zien in zijn keuze voor acteurs.

Verhaal
Jay Baruchel (o.a. Million Dollar Baby) keert na lange tijd weer terug in Hollywood en wordt ontvangen door zijn vriend Seth Rogen (o.a. The Green Hornet). Die avond besluiten de twee heren om naar de housewarming van James Franco (o.a. Spiderman) te gaan. Bij Franco thuis is heel bekend Hollywood samengekomen. Zo zien we onder andere Rihanna en Emma Watson voorbij komen.

Als Jay en Seth besluiten om een booschap te gaan doen zien ze dat er rond om hen vele explosies plaatsvinden. Als ze terugkeren bij het huis van Franco sterven vele bekende gezichten door de aarbeving die plaats vind. Het wordt een overlevingsstrijd de twee vrienden duiken samen met Craig Robinson (o.a. The Office U.S.) in het huis van Franco over en ze moeten er voor zorgen dat ze de vele gevaren overleven.

Oordeel
This is the End is een erg vermakelijke films vol met grappige dialogen, maar de hoeveelheid aan deze dialogen maken het soms net een beetje langdradig. De leuke twists in het verhaal van de film maken het ook erg vermakelijk, maar door de luchtige toon wordt de film nooit echt spannend. Een leuke film voor een ontspannende avond waarbij je niet te veel heoft na te denken.

Plaats een reactie

− 1 = 2