In Memoriam: Lisa Robin Kelly

Vandaag werd bekend gemaakt dat afgelopen woensdag op 43-jarige leeftijd de Amerikaanse actrice Lisa Robin Kelly is overleden. De actrice bevond zich net twee dagen in een afkickkliniek. Ze overleed in haar slaap. De actrice is met name bekend geworden door haar rol in de serie That 70’s Show. In deze serie speelde ze de oudere zus van Eric Forman.

Lisa Robin Kelly was voor het eerst op de televisie te bewonderen in een kleine gastrol in de serie Married with Children. Daarna speelde ze al snel vele kleine gastrollen in andere Amerikaanse series. In 1998 werd ze benaderd om een rol te spelen in That 70’s Show. Ze ging op het aanbod in en bleef aan de serie verbonden tot 2003. In dat jaar werd ze in haar rol vervangen door Christina Moore.

Na haar vertrek bij That 70’s Show ging het al snel slechter met haar. Ze kwam vrij vaak negatief in het nieuws door verkeersovertredingen en openbaar dronkenschap.  Door alle negativiteit daalde ook het aantal acteer opdrachten van haar. Na 2003 was ze slechts nog twee maal te zien in enkele korte films.

Plaats een reactie

75 − = 66