Star Wars VII

De echte die-hard filmfans blijven uiteraard op de hoogte en een enkeling van hen zal zich afvragen of een vervolg op de succesvolle serie wel zo verstandig is, maar de Prequel-trilogie was toch zo’n daverend succes voor George Lucas dat de man begonnen is met het schrijven van een vervolgserie op de oorspronkelijke serie.

VII

De eerstvolgende film van Star Wars wordt dus nummer VII (7) en LucasFilm en Walt Disney hebben aangegeven dat de film in mei 2015 in de bioscoop moet draaien er zal begin 2014 begonnen worden met de opnamens. De film zal, in tegenstelling tot de andere Star Wars films, geregisseerd worden door J.J. Abrams (o.a. Star Trek Into Darkness). Het script zal van de hand komen van Michael Arndt, die in het verleden ook het script van bijvoorbeeld Toy Story 3 schreef. De ontwikkeling van de huidige technologie in de filmwereld zal waarschijnlijk grootschalig worden ingezet bij de nieuwe delen.StarWars

De film zal waarschijnlijk zo’n 20 tot 30 jaar na Star Wars VI: The Return of the Jedi plaatsvinden. George Lucas heeft al aangegeven dat de acteurs uit de oorspronkelijke serie in deze films zullen terugkeren. Dus het ligt dan in de lijn van de verwahting dat Harrison Ford (als Han Solo),¬†Mark Hamill (als Luke Skywalker) en Carrie Fisher (als Leia Skywalker/Solo) terugkeren in deze film.

De nieuwe film zit er dus aan te komen en het belooft nu al een groot spectacel te worden!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 − = 26