Bond 24

Het is inmiddels al weer een ruim een halfjaar geleden dat de blockbuster Skyfall in de bioscoop was. De laatste Bond film was een groot succes. Ondertussen draat de geruchtencarrousel rondom de volgende film al lang.

Waar de film Skyfall nog geregisseerd werd door Sam Mendes is het nog niet met zekerheid te zeggen wie de regisseur wordt van de 24ste film in de reeks. Volgens de Britse krant The Daily Mail zou regisseur Christopher Nolan benaderd zijn door de producers van de film. Christopher Nolan is onder andere verantwoordelijk geweest voor de recente Batmantrilogie en Inception. Daarnaast heeft de man in het verleden wel eens aangegeven dat hij een fan is van de Bond-film, waardoor de kans aannemelijk is dat hij wel op een dergelijk aanbod ingaat.

Een andere Britse krant The Mirror meldde onlangs dat Daniel Craig zelf Adele had benaderd om ook de voor de volgende film de titelsong te maken. De titelsong van de laatste film was een hit wereldwijd. De filmmaatschappij die verantwoordelijk is voor het uitbrengen van de films MGM bevestigde Adele benaderd was. Volgens hen wilt Craig het winnende team van Skyfall bij elkaar houden. Zo had de Bond-acteur ook Sam Mendes gevraagd om aan te blijven als regisseur.

Er is nog weinig zeker, maar het is zeker dat er op de achtergrond hard wordt gewerkt aan de totstandkoming van de 24ste Bondfilm.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 13 =